Zakelijke e-mail achterhoek hosting Achterhoek Hosting Blob 1

E-mail

E-mailen met je eigen domeinnaam

E-mailen met uw eigen domeinnaam? Bij Achterhoek Hosting kiest u uit een van de e-mailoplossingen zoals Imap/pop of Exchange online. Met e-mail bij Achterhoek Hosting bent u vanaf nu altijd en overal bereikbaar.

E-mailen met uw eigen domeinnaam draagt bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. Ook is het goed voor de herkenbaarheid van uw website of onderneming. Heeft u meerdere e-mailadressen nodig, dan kunt u met e-mail van Achterhoek Hosting meerdere aliassen aanmaken onder dezelfde domeinnaam, bijvoorbeeld factuur@bedrijfsnaam.nl of info@bedrijfsnaam.nl, bij een gratis mailoplossing is dat niet mogelijk. 


E-mail via Microsoft 365 / Exchange

Als ondernemer maak je vaak veelvuldig gebruik van je mail. Dan is het prettig dat alles goed en fijn werkt. Met Exchange Online kun je meer dan alleen mailen, want je deelt ook gemakkelijk contacten en afspraken met je werknemers. Zo werkt u efficiënter samen in een overzichtelijk programma.

Exchange is het mail platform van Office-365. Hiermee heeft u toegang tot e-mails, agenda’s en contactpersonen op elk gewenst moment en apparaat. U kunt Exchange aanpassen naar uw wensen; Door grote postvakken en bewaarbeleid kunnen werknemers belangrijke berichten op één plek opslaan.

Met Exchange wordt ook gevoelige bedrijfsinformatie en interne communicatie goed beveiligd. Met behulp van ingebouwde spamfilters en virusscanners wordt er actief beveiligd tegen phishing-aanvallen. Voordat er gevoelige informatie verzonden wordt informeert Outlook de werknemers over eventuele gevaren en beschermt het gevoelige gegevens door middel van uitgebreide inhoudsanalyses.

Waarom Exchange?

  • Locatie: Gebruik van e-mail, agenda en contacten op elke locatie
  • Mobiel: Altijd in sync met verschillende apparaten
  • Eenvoudig: Makkelijk in gebruik
  • Veilig: Geen spam berichten door de geavanceerde spam beveiliging
  • Back-up: Back-up van e-mails, agenda items en contacten