Achterhoek Hosting Blob 1

Over ons

Achterhoek Hosting is ontstaan vanuit Sitework Hosting B.V.
Een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hosting en domeinnamen.
Hosting door slimme professionals uit de Achterhoek. Dit betekent dat wij een no-nonsense partij zijn die weten van aanpakken. Want doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Wij staan voor goede service, donders snelle hosting en hanteren vriendelijke tarieven. Als Achterhoekse hostingpartij richten wij ons op zowel kleine- als grote bedrijven die het gewoon goed geregeld willen hebben.

Wij zijn gespecialiseerd in shared hosting, domeinnamen, SSL, email en andere clouddiensten.
Onze missie is het blij maken van iedere klant. We doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke performance, veiligheid en support te geven. Met een deskundige, klantvriendelijke supportdesk waarbij je echte mensen aan de telefoon krijgt, dus geen omslachtige chatbots!

Hoe groot of klein uw doelen ook zijn, wij denken graag mee en dragen bij aan uw online succes!

Bedrijfscultuur

Bij Achterhoek Hosting wordt een nuchtere en praktische aanpak gehanteerd. Er wordt graag meegedacht met de wensen van de klant, bijvoorbeeld door een breed dienstenpakket aan te bieden. Door vooral regionaal te werken, krijgen klanten het gevoel ‘dat ze even kunnen binnenlopen’ om te overleggen of voor advies.

“Wij merken dat dit onze klanten een fijn gevoel geeft, ook voor het vertrouwen. Hosting en websites zijn voor de klanten vaak onbekende materie. “Wij helpen ze graag door advies te geven en mee te denken.”

Heeft u ook interesse? Of wilt u eens van gedachten wisselen?
Wij maken graag een passende aanbieding voor u.