Gratis verhuisservice bij afname hosting Achterhoek Hosting Blob 1

Gratis verhuisservice

Heeft u al een website en hosting? Wij verhuizen deze gratis voor u naar Achterhoek Hosting.

Als u klant wordt bij Achterhoek Hosting kunt u gebruik maken van onze gratis website overstapservice. Deze service is inbegrepen bij alle hostingpakketten. De overstapservice is geldig tot en met 30 dagen na de aanschaf van jouw nieuwe hostingpakket bij Achterhoek Hosting.


Wat houdt de overstapservice in?

De gratis verhuisservice houdt in dat wij je bestaande website(s) gratis verhuizen vanaf je huidige hosting provider naar Achterhoek Hosting. Wij zetten de complete website over naar uw hostingpakket bij Achterhoek Hosting.
Van tevoren bekijken we welke data we voor je kunnen verhuizen. Het kan voorkomen dat het niet mogelijk is om de website te verhuizen, door restricties bij de huidige webbouwer of dat de website niet in een gangbaar systeem is gebouwd. Wij informeren u hier uiteraard over en bieden alternatieve methodes aan om de website toch bij Achterhoek Hosting onder te brengen.

Wil je ook een domein verhuizen? Dit kun je zelf in gang zetten via onze website. Wanneer je ons de verhuiscode verstrekt kunnen wij dit ook voor je in gang zetten. Er kunnen kosten verbonden zijn aan het verhuizen van een domeinnaam naar Achterhoek Hosting. Dit is afhankelijk van de domeinextensie die je wilt verhuizen.


Hoe werkt het?

Om je website door ons te laten verhuizen kunt u het formulier invullen of stuur een email naar info@achterhoekhosting.com.
Vermeld daarbij de volgende informatie:

  • Welke website(s) wil je verhuizen naar Achterhoek Hosting?
  • Welke domeinnamen wilt u evt. meeverhuizen?
  • Inloggegevens van de website (zoals WordPress of Joomla)
  • Inloggegevens van uw huidige provider (FTP / klantenpaneel)

Als je niet wilt dat wij de domeinnaam verhuizen, stuur ons dan de logingegevens van het controlepaneel waar wij de nameservers van de domeinnaam kunnen wijzigen. Indien je zelf de nameservers wilt wijzigen, houd er dan rekening mee dat wij van tevoren geen tijdstip kunnen geven wanneer de websiteverhuizing afgerond zal worden.

Let op: zet niet zelf het domein over voordat wij de verhuizing van de bestanden hebben doorgevoerd. Sommige hostingleveranciers staan geen externe domeinen toe. Mocht er dan iets misgaan, kunnen wij het domein niet meer terugkoppelen aan de oude hosting.