Veelgestelde vragen (administratief)

Op deze pagina hebben we de meest gestelde vragen over administratieve onderwerpen voor u verzameld.

We begrijpen dat u misschien nog andere vragen heeft over andere onderwerpen. Daarom hebben we ook aparte pagina’s met veelgestelde vragen over administratie, domeinnamen en ‘website laten maken’ op onze website. Klik op de links hieronder om deze pagina’s te bekijken:

Als uw vraag hier niet tussen staat, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen u graag verder.

Wat is de opzegtermijn voor mijn hostingaccount?
De opzegtermijn van uw hostingaccount is 3 maanden. Mocht u willen opzeggen zorg er dan dus voor dat u dit 3 maanden voor de einddatum van het contract doet om zo eventuele dubbele kosten te voorkomen.
Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Achterhoek Hosting?
Onze helpdesk biedt verschillende mogelijkheden tot contact. Zo kunt u ons bereiken via het contactformulier, per email (info@achterhoekhosting.com) of telefonisch (0573 200 101).
Welke betalingsmogelijkheden biedt Achterhoek Hosting?
Bij Achterhoek Hosting heeft u meerdere manieren om te betalen. Dit kan via IDeal, automatische incasso, factuur of eventueel met een betalingsregeling.
Kan ik mijn hostingpakket op elk moment upgraden of downgraden?
Het upgraden van uw hostingpakket kan op ieder moment. Het downgraden van uw pakket kan aan het einde van uw abonnementsperiode.
Hoe zorgt Achterhoek Hosting voor de beveiliging van mijn website en gegevens?
Op het niveau van uw website doen wij dit door middel van SSL. Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met uw klantgegevens? Lees dan onze privacy verklaring.